EТАИ конференции

ЕТАИ 2009 – IX Национална Конференција со меѓународно учество

Оваа година Здружението за Електроника, Телекомуникации, Автоматика и Информатика (ЕТАИ), како Национална членка на IFAC за Р. Македонија, се јавува како домаќин и организатор на Мулти-конференцијата ETAI-AAS-DECOM 2009. Ве покануваме да бидете дел од овие конференции кои ќе се одржат од 26-29 септември во Охрид, Р. Македонија. За повеќе информации посетете ги соодветните веб страни на конференциите.

LINK OD SLIKI

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА

Георги Димирoвски

КОПРЕТСЕДАТЕЛИ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА

Мирослав Котевски, Алексaндар Ристески

ОРГАНИЗАТОР

ЕТАИ – Здружение за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика на Република Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *